De 20 værste ting du kan hviske i en andens øre mens I krammer

0
2179
1. (snus kraftigt ind) - mmm, du dufter anderledes når du er vågen. 2. (med en hæs stemme) Hjælp mig!! 3. Snart...... 4. (hvis du er en mand der krammer en kvinde) Jeg kan mærke at de presser mod min brystkasse de er det eneste jeg savner, fra dengang jeg var kvinde. 5. Åh så sikker, åh så rar (efterfulgt af et suk) 6. Du har en lækker hud, jeg glæder mig til at prøve den. 7. Den sløve klinge bryder igennem skjoldet. 8. Dit hår smager af jordbær. 9. I aften..... dig! 10. (med desperation i stemmen) Nej nej, ikke slippe endnu, jeg er ikke klar. 11. Han ved det godt, så du behøver ikke gemme dig. 12. Såe er den i vinkel. 13. Jeg har altid vidst at du ville dø mine arme. 14. Jeg tænker på dig, hver gang jeg er på wc. 15. Ingen vil nogensinde tro på dig. 16. (let liderlig stemme) Åh jaaaaa...... (efterfulgt af en savlen på personens skulder) 17. Mærkede du slet ikke at jeg slikkede dit øre? 18. Jeg dræbte Mufasa. 19. Der er kun ganske få lag tøj der adskiller os to fra total ekstase. 20. Min mor har godt fortalt mig at jeg ville nyde dette.

Her ser du 20 ting som du ikke bør (eller bør, alt efter hvilket resultat du ønsker) hviske i en anden persons øre mens i krammer.
Fortæl gerne i kommentarfeltet hvilken der skræmmer dig mest, eller om du har en der ville være endnu værre.

1. (snus kraftigt ind) - mmm, du dufter anderledes   når du er vågen.  2. (med en hæs stemme) Hjælp mig!!  3. Snart......  4. (hvis du er en mand der krammer en kvinde)   Jeg kan mærke at de presser mod min brystkasse   de er det eneste jeg savner, fra dengang jeg var   kvinde.  5. Åh så sikker, åh så rar (efterfulgt af et suk)  6. Du har en lækker hud, jeg glæder mig til   at prøve den.  7. Den sløve klinge bryder igennem skjoldet.  8. Dit hår smager af jordbær.  9. I aften..... dig!  10. (med desperation i stemmen) Nej nej, ikke   slippe endnu, jeg er ikke klar.  11. Han ved det godt, så du behøver ikke gemme dig.  12. Såe er den i vinkel.  13. Jeg har altid vidst at du ville dø mine arme.  14. Jeg tænker på dig, hver gang jeg er på wc.  15. Ingen vil nogensinde tro på dig.  16. (let liderlig stemme) Åh jaaaaa......   (efterfulgt af en savlen på personens skulder)  17. Mærkede du slet ikke at jeg slikkede dit øre?  18. Jeg dræbte Mufasa.  19. Der er kun ganske få lag tøj der adskiller os to   fra total ekstase.  20. Min mor har godt fortalt mig   at jeg ville nyde dette.