De 10 smukkeste lande

1
10150

Her finder du top 10 for de smukkeste lande i verden – 2013

Er du i tvivl om hvilket land der er sat til at være det smukkeste, og hvilke lande der lægger lige efter på listen. Så kan du her se en TOP 10 over verdens smukkeste lande. Kilde: Internettet!

banner

 

 1. ITALIEN
  En ren koncentration af skønhed. Med byer som Rom, Firenze og Venedig bliver man bombet med kulturelle oplevelser og et en bredt varierende arkitektur. På landsiden er der alt fra sneklædte bjerge til solskinsberiget  vinmarker.
  italien
 2. SPANIEN
  Lige fra atmosfæren i de små middelhavs kystbyer og til det hektiske liv i de storbyerne, finder du altid noget spændende i Spanien. Fantastisk kultur og skønne naturområder kredser for dine sanser.
  spanien
 3. FRANKRIG
  Et land i særklasse og med en fantastisk historie. Frankrig har igennem tiderne budt godt ind i verdensbilledet med alt fra store personer, store bygningsværker, store byer og et malerisk landskab.
  frankrig
 4. AUSTRALIEN
  Et kontinent, et land, og sin helt egen verden. Adskilt fra resten af verden i mange millioner år har Australien udviklet en helt fantastisk og unik natur, med de mest underskønne kyststrækninger.
  australien
 5. GRÆKENLAND
  Med de mange rester af det antikke Grækenland der stadig rejser sig rundt om i landet, krydret med det smukke blå hav og de fantastiske græske småøer, kommer Grækenland nemt på top 10 over de smukkeste lande.
  graekenland
 6. PORTUGAL
  Hvis nogen tror at Portugal bare er landet til venstre for Spanien, så kan de godt tro om. Portugal byder på middelalderlige landsbyer, storslået nationalparker, vulkanske øer og en helt unik kultur.
  portugal
 7. USA
  Mange ville måske mene at USA ikke havde noget smukt at byde på, men så har de ikke oplevet naturen. Bjergene, sletterne, ørknen, varmen i syd og kulden i nord. Ikke mange steder finder man så meget forskellig natur i èn nation.
  usa
 8. BRASILIEN
  Ikke blot har Brasilien en af verdens smukkeste byer Rio de Janeiro, landet byder også på en storslået natur hvor man blot behøver at nævne Amazon, men det stopper bestemt ikke der, der er fantastisk mange smukke område i Brasilien.
  brasilien
 9. SYDAFRIKA
  Et land hvor man måske bør undgå storbyerne, målt på skønhed ihvertfald, er der ingen tvivl om at den mangfoldige natur og ikke mindst Kruger National Park giver Syd Afrika et ordentligt spark på skønhedslisten.
  sydafrika
 10. TYSKLAND
  Glem byerne, Tyskland har byer med indkøbsmuligheder ligesom alle andre europæiske lande. Skal du se Tyskland, så skal du ud og søge dets slotte og borge. Med alt fra ruiner til velbevaret slotte og flotte middelalderlige byer lægger Tyskland op til en kaskade af oplevelser for den der bare er en smule interesseret i historie.
  Tyskland

 

Er du enig eller uenig? Kom gerne med dine kommentarer nederst på siden her.
Hvem ved, måske får du indflydelse på listen til 2014!