International Offentlig Ornani dag

0
393

Alle ved sikkert en masse relevant om den vigtige mærkedag International Menstruationsdag der fejres hvert år på den 28. maj ( i dag). Men kun de færreste ved noget (endnu) om den Internationale Offentlige Ornani dag der udspiller sig kun en uge efter, altså den 4. Juni …

Den Internationale Offentlige Onani Dag er dagen hvor alle, ikke blot kan, men bør onanere i offentligt rum.
Dagen er skabt af den danske fynbo Gert Stud, der i sin tid selv startede ud med ideen på de fynske motorveje, og efterfølgende på Odense Banegård.

Gert Stud samarbejdede i mange år med et amerikansk firma på at udvikle dagen til en særlig mærkedag i samme kaliber som da andre vigtige mærkedage, herunder også International Menstruationsdag.

Amerikanerne tog hurtigt dagen til sig som International Public Wank Off Day, eller IPwOD som de også kalder den. Dette har dog medført en række misforståelser som bevirker at det mest kun er mænd der deltager, især da udtrykket “Wank off” sjældent henvender sig til kvinder.
Gert Stud fortæller dog at han gerne ser (flere) kvinder være med til at gøre dagen, ikke bare international, men også kønsligt ligestillet.
Russerne, Kineserne og flere Afrikanske lande er også i fuld gang med at træne op til dagen. Hvor det som er altid er en smule sløjt med europæerne, så er der ud over i Odense alligevel set flere signaler der tyder på at dagen også får sit positive indspark i EU.

Der er nogle fælles spilleregler for at måtte/kunne deltage i den Internationale Offentlige Onani Dag, og enhver overskridelse bliver straffet hårdt.

  1. Man skal onanere foran minumum 1 anden person.
  2. Person-en/erne skal have lyst til at kigge på.
  3. Person-en/erne må ikke yde direkte hjælp.
  4. Person-en/erne skal være myndig.
  5. Man skal onanere til klimaks.

Er man tilmeldt på IPwOD’s hjemmeside kan man samle points alt efter hvor mange gange man når at udføre onanien i forhold til reglerne. Gør man det offentligt udendørs og/eller steder hvor mange mennesker er samlet på én gang, og overholder man stadig alle reglerne på samme tid, så udløser det bonus-point.

Så husk hvert år den 4. Juni at onanere alt hvad I kan offentligt, men husk også at overholde alle spillereglerne, og at tørre op efter jer.

Kærlig hilsen

 

Kender du til Internationale Dage som endnu ikke er kendte, men som Uglemosen burde skrive om, så kontakt gerne redaktionen.

Amerikanerne tager enhver mulighed for at spille sig til sejr både på ude og hjemmebane.
Især i de små byer på landet er hele Asien hoppet med på bølgen, storbyerne lader vente på sig, men er så småt begyndt at komme i gang.
Her bliver et ungt tysk par diskvalificeret da de bliver taget med buksene nede i færd med at hjælpe, hvilket er et brud på reglerne.
Her hjælper unge russiske mænd hinanden med forspillet så de kan lune hinandens kolde fingre, men selve bearbejdningen må den enkelte selv stå for i følge reglerne.
Gert Studs første udspil startede under de fynske motorvejsbroer. Dette var inden han blev opgraderet til banegårdens toiletter og bevægelsen blev international.