International Afsløring: Internettet eksisterer ikke!

0
1084

I dag er dagen hvor flere konspirations-teoretikere vil klappe i deres hænder og sige ‘hvad sagde jeg!’, for det er netop kommet frem i lyset at internettet reelt ikke eksistere som du tror det gør.

Internettet som du kender det, blev skabt af det amerikanske forsvar med det formål at flere computere kunne arbejde sammen uden at alle informationer skulle ligge på kun én maskine, som i sig selv er en trussel for informations-teknologien. Senere hen blev flere civile organisationer og universiteter koblet op på nettet, og som bekendt nu også resten af verden.

Men det er løgn!

Virkeligheden er at internettet, eller ihvertfald grundstenene til et funktionsdygtigt såkaldt internet blev etableret allerede i 1837 på samme tid og af de samme personer som den elektriske telegraf; Sir Charles Wheatstone og William Fothergill Cooke tog patent på deres system i London på samme tid som Samuel Morse tog patent på sit eget system i USA. Samuel Morse opdagede senere ved at lægge de to systemer sammen via nogle avanceret algoritmer så havde han skabt hvad der i dag kan opfattes som et internet. Det var også Samuel Morse der reelt set skrev den første kode til PacMan, men da han ikke havde nogen skærm at se sit resultat på anede han faktisk ikke hvad det var han havde opfundet, og Pacman kom først til mange år senere da Toru Iwatani havde købt Samuel Morse gamle skrivebord og fundet et underligt stykke papir siddende fast i en skuffe.

Samuel Morse, Internettets farmand

Samuel Morse gav sin endnu ukendte kode til internettet videre til sin nevø som holdt fast på den i mange år, indtil dokumentet af ukendte årsager dukkede på i et iturevet sæde i Sally og Hank Millers gamle bil.
Bosiddende i en gammel rønne ved bredden af Mississippi i staten Mississippi, var Sally og Hank Miller enormt trætte af at køre på marked og sælge majs hver evigt eneste dag. De købte sig i stedet en Commodore 64, faktisk den første der blev solgt civilt på det amerikanske marked, og derfra begyndte de at bruge de gamle telegraf-tråde og alt anden ståltråd de kunne komme i nærheden af til at forme internettet.

Commodore 64’eren skabte det hele

Efterhånden som ikke bare det amerikanske forsvar, men også universiteterne og siden da, resten af jordens svært intelligente befolkning, måtte Sally og Hank Miller til at arbejde hurtigt. Intet på “internettet” kunne fungere eller bringes videre uden at det havde været forbi Sally og Hanks Commodore 64 hjemme i stuen ved Mississippi-floden. De var ikke bare nødt til at opfinde sociale medier, flot grafik og spændende events for at mætte alle de sultne sjæle der skulle tilfredsstilles, de måtte også opfinde personer til at stå bag deres digitale opfindelser og over tid måtte de betale skoleelever for at lægge ansigter til disse internet-kendis-personer så internetbrugerne havde nogen/noget at relatere tid.

Galt gik det for nylig for Sally og Hank Miller da de i ren træthed kom til at fejlsende nogle beskeder til en FBI agent, som ellers i virkeligheden skulle have været til en tante Odamay i Finland.

Sally og Hank Miller blev konfronteret og anholdt enkeltvis så den ene kunne arbejde, mens den anden var til afhøring. FBI havde gennemskuet at verden ville kollapse hvis de anholdte begge på samme tid og internettet gik i stå.

Fremtiden er lys og opkoblet for Sally og Hank

Sally og Hank Miller er midlertidig løsladt igen og den amerikanske regering, og resten af verden, overvejer at frifinde dem da alle er enige om at det alligevel er federe at leve i en spændende løgn, end i en kedelig virkelighed.

Det er endda på tale at man på verdenssamfundets regning skulle ansætte nogle elever der kunne assistere Sally og Hank Miller, og overtage efter dem så internettet kan fortsætte når de ikke er her længere.

Så husk at skrive en hilsen til Sally og Hank Miller når I alligevel tror I er på internettet.

Manden der opfandt internettet og pacman uden at vide det, og derfor gav det videre.
Parret Sally og Hank Miller der står bag virkelighedens internet og har ført millioner og atter millioner af mennesker bag skærmen.
Sally og Hank Millers hjem ved Mississippi hvorfra de drev det såkaldte internet. Over huset kan ses den opkoblet telegraf linje hvorfra internettet havde sin levevej.
Sally og Hank Millers automobile køretøj som helt uforklarligt havde koden til internettet gemt i et sæde. Sally og Hank meddeler at bilen ikke kan køre mere, men at de beholder den af nostalgiske årsager.
Sally og Hanks commodore 64 der startede det hele og hvorfra de stadigvæk driver internettet.