Guld forbyttet med chokolade

0
787

En polsk distributions central var i august måned grunden til årets største brøler!

Den polske distributions central der erhverver sig ved at modtage, om-pakke og videredistribuere forskellige varer fra hele verden og til hele verden, har indtil nu prøvet at tysse historien ned og undskylde sig med umenneskelige arbejdsvilkår for deres egne ansatte. Dog kunne de kun kortvarig skjule deres store brøler, og får nu støtte af den polske regering til at undgå repressalier.

Eskapaden startede da den irsk-filippinske børsmægler og hobbyfotograf Steve O’dim Chen modtog en pakke, som han troede var den guldbar, bestilt fra en mine i sydafrika, der skulle sikre hans børns skolegang på Filippinerne. Da han åbende pakken viste det sig at være intet andet en 12.4 kilo chokolade guldbarre.

Til stor skuffelse for Steve O’dim Chen er der intet at stille op, da den ellers skyldige polske distributions central kan forsvare sig under polsk lovgivning med at de to kunder hvis varer der er forbyttet, hver har bestilt 12.4 kilo guldbarre, og det har de fået. Den polske distributions central ønsker ikke at kommentere sagen yderligere.

Den anden kunde som har modtaget Steve O’dim Chen’s ægte guldbar i stedet for de 12.4 chokolade guldbarre som han først troede at skulle modtage, er bosiddende i Næstved, Danmark.

Dog er hans glæde meget beskeden, for som han udtrykker det overfor vores journalist, så er det ærgerligt at han lige præcis skulle bo i Danmark. Det anslås at guldbaren med lidt held kan dække udgifterne til tandlægen, efter den anonyme guldbar ejer fra Næstved prøvede at tage en bid af guldbaren.

Han ønsker at være anonym men viser gerne guldbaren frem til vores fotograf.

Steve O'dim Chen der modtog en masse chokolade som ellers skulle have været en sydafrikansk guldbar til at sikre hans børns skolegang.
Den anonyme modtager af en ægte guldbar i stedet for hans 12.4 kilo chokolade viser her, bedrøvet, guldbarren frem.