Joachim B. Olsen (LA) vil droppe politik og gå tilbage til sporten

0
1743

joachim b olsenIfølge interne, anonyme og ganske pålidelige kilder, løber der nu rygter på Christiansborg om at mastodonten fra Liberal Alliance, Joachim B. Olsen overvejer at kvitte politikken og i stedet genoptage sporten.

Den uofficielle forklaring skulle være at Joachim B. Olsens partifælle Simon Emil Ammitzbøll, under en festlighed i partiet skulle have set sig lun på Joachim B. Olsen og efter at have fået en kurv fra den tidligere sportsstjerne, altså være kommet til at kalde ham for et kuglehoved.
Sådan en udtalelse ville Joacim aldrig finde sig i fortæller vores interne anonyme og ganske pålidelige kilde, hvorfra Joachim skulle have fået tankerne om at droppe politikken og gå tilbage til sporten.

Vi har ikke kunne få en kommentar fra Joachim B. Olsen selv, men en anden intern, anonym og ganske pålidelig kilde fortæller at det i virkeligheden skyldes at Joachim B. Olsen af helbredsmæssige årsager vil stoppe politikken mens der stadigvæk er liv tilbage i ham, og da han fortryder at have droppet sporten i det hele taget, er der jo grobund for at kaste sig ud i noget sundere der.

[ad id=”1202″]

Hvad så nu Joachim?

Det store spørgsmål i Joachims liv, og alle vore andres også, er: Hvilken sport vil Joachim begynde at dyrke.

Det åbenlyse kunne være sine tidligere og meget værdsatte præstationer som kuglestøder, men i så fald at påstanden om Simon Emil Ammitzbøll skulle være sand, vil kuglestødning muligvis komme til at vække uønskede minder for Joachim.

Der er dog ingen ende på mulighederne for Joachim B. Olsen, flere sportsklubber rundt omkring i Danmark slår gerne deres døre op for den tidligere sportsstjerne.

Øverst på listen af de sportsgrene der virkelig ønsker at Joachim B. Olsen slår sig ned i deres ende, og som allerede har tilbudt ham plads i gruppen som æresmedlem er pigerne fra Rockets Cheerleaders.

Vi har altid ønsket os en god kuglestøder som bagtrop i vores pyramide-opstilling, og tænker at Joachim ville gøre og nyde godt af sådan en plads, fortæller talskvinden fra Rockets Cheerleaders.

Fra Uglemosen og Droneposten ønsker vi Joachim B. Olsen alt mulig held og lykke fremover.

Kram og knus til dig Joachim