Hemmeligheden bag Johanne Schmidt-Nielsens nye villa i Valby

0
2646
Johanne schmidt-nielsen, hvis nogen skulle være i tvivl. Foto: News Øresund - Johan Wessman © News Øresund(CC BY 3.0)

Inden for ganske kort tid har der været voldsomt megen ballade om Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen der sammen med sin hjerteskære udkårende og hans to børn, har valgt at købe en villa til 6,4 millioner i Valby.

Af hensyn til vores læsere fra provinsen skal vi lige her meddele at Valby ligger i Københavnstrup!

Johanne Schmidt-Nielsen er flere steder på nettet udsat for hetz og beskyldninger på grund af huskøbet. De færreste kan forstå at én med Enhedslistens principper kan tillade sig at købe et hus i den størrelsesorden, og der langes god ud efter hende fra hendes konkurrerende politiske fløje.

Johanne Schmidt-Nielsen er så småt begyndt at “give igen” på de verbale tæsk hun modtager, dog med forsigtighed, og det er ikke uden grund.

Uglemosen er nemlig kommet i besiddelse af nogle anonymt leveret dokumenter, som desværre blev væk i formiddag. Men de fortæller den ægte grund til Johanne Schmidt-Nielsens huskøb, og den grund er rød nok, så Johanne har sit på det rene.

Sagen og hemmeligheden (indtil i dag) er nemlig at Enhedslisten med Johanne Schmidt-Nielsen har etableret et mere eller mindre skjult samarbejde med DKP (eller MGP eller sådan noget), hvor de har etableret deres egen 2020-plan med deres eget agenda.

Dokumenterne fortæller at de med påskud om at det er private køb til private familier, er ved at opkøbe alle huse til salg på det danske marked. Når alle huse er opkøbt, som regnes at være medio 2020, vil de igennem en revolutionær men ikke-militant ‘event’ give alle husene tilbage til Proletariat, kvit og frit. Og dermed give en stor del af magten tilbage til de laveste i samfundet. Ingen over 1.65 står der i dokumenterne.

Held og lykke til deres kommende event.

Beslutter Johanne Schmidt-Nielsen sig inden 2020 for, ikke at give huset til proletariatet og i stedet beholde det selv fordi det er fedt at have sit eget at bo i, så ønsker Uglemosen Landstidende kun Johanne Schmidt-Nielsen tillykke og håber det bliver et dejligt hjem der kan danne dejlige rammer for hende og hendes familie.

Knus og Kram
Redaktionen
Uglemosen Landstidende