Dronepost, nu i Danmark

0
1129

DronePosten

All for America

Danmark har fået et nyt nyhedsmagasin, med de absolut mest hårdtslående nyheder og public service informationer leveret direkte til dig med det nyeste og mest avanceret dronesystem.

Inspireret af øldrikkende amerikanere på is er Uglemosen.dk nu gået 100% ind i kampen om at bringe nyhederne fra A til B på den nyeste og mest teknologisk avanceret måde.

Vi har valgt at bringe nyhederne til vores læsere med den allersidste drone teknologi, der virkelig trækker luften ud af lungerne på vores konkurrenter, udtaler ansvarshavende redaktør Helge B. Mecklenburger.

Amerikanerne får bragt øl og spiritus ud til deres små vogne på isen, og det amerikanske forsvar kan bringe ammunition med spidsen først over hele kloden ved hjælp af denne fantastiske drone teknologi.

De åbenlyse problemer

Som videonyhedsmagasinet DNews fremhæver er der flere problemer og udfordringer relateret med drone udbringning. Blandt andet er teorier omkring sammenstød, tyveri og vejret nogle store issues når der tales om automatisk udbringning via droner.

Der er store debatter om hvem der har ansvaret for at produktet kommer frem til forbrugeren, især pga. den manglende mellemmand der under normale omstændigheder ville være den der leverede produktet. Når der ikke er en “person” til at bringe pakken ud, så er der ingen til at tage ansvaret.

Den virtuelle dronelevering er løsningen

Uglemosen.dk har i adskillige minutter arbejdet på en løsning til disse udfordringer der kan forekomme med Drone post, og deres resultat er intet mindre en et komplet netværk af virtuelle droner der bringer nyhederne hurtigt og sikkert frem til forbrugerne, helt uden at skabe opmærksomhed i trafikken eller andre steder.

Dronepostens ansvarshavende redaktør Helge B. Mecklenburger afslutter med udtalelsen, vores droner møder med sikkerhed ingen vindmodstand!

Den virtuelle dronepost er leveret direkte til din skærm, med kærlige hilsner fra Uglemosen.dk

Øl levering med drone

Militært leverings program

Hvorfor vi er bedre end Amazon

Droneposten og Uglemosen tager absolut intet ansvar for at noget som helst i hele verden skulle være sandt, og i aller højeste grad kan vi garantere at vores egne artikler er noget værre vås, og derfor på ingen måde må eller skal tages seriøst.