Spiser du skorpen på brie?

1
4546

BRieNogle bliver sikkert skuffet når vi kalder det hvide ydre rundt om en Brie for skorpe, men fakta er nu at det ER en skorpe og i hvert fald er det endegyldigt ligemeget hvad det hedder, for det store spørgsmål er; Om du spiser det???

Hvor mange mennesker spiser rub og stub af brieosten og hvor mange holder godt af det bløde indre men undgår helst den hvide kant med den mere markante smag?

Og har det måske noget med alder at gøre? Alle gamle elsker Brie, men hvorfor gør de unge så ikke og hvornår opdager man så at man kan lide det, når man er vant til at man ikke kan.

Vi vil forsøge at løse briens gåder ved at lægge ud med spørgsmålet, spiser du skorpen (den hvide kant) på din brieost?
Og tilføj endelig gerne kommentarer nederst på siden og fortæl om dine brie-erfaringer.

Spiser du skorpen på Brie?

Se Resultater

Indlæser ... Indlæser ...