Motionere du nok?

0
771

Hvor meget/tit motionere du?

Se Resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Kast gerne lidt finger-motion af nede i kommentarfeltet nederst på siden her og fortæl hvorfor/hvorfor ikke der dyrkes motion med din krop?!

Motionere du nok? Det er et ganske relevant spørgsmål når det kommer til reguleringen af ens helbred og sundhed, eller mangel af samme.

For nogen er motion måske endda ligefremt skadeligt, i 2013 udgav b.dk en artikel omkring at motion kunne være skidt mod stress, og i visse tilfælde endda gøre det værre. Ligeledes kan motion måske også være en overbelastning af hybermobile led eller uopdaget skader af større eller mindre grad.

Ikke desto mindre er der en anskuet tendens til at motion er blevet en modedille. Man kommer ikke mange gader og stræder frem i det ganske danske land før man bliver løbet over ende af en motionist i nylon og svedbånd. Eller en hårdfør cyklist med moderigtige cykelshort som sidder så stramt at man aldrig kommer til at være i tvivl om det er en mand eller kvinde der cykler – bare hvis alle andre signaler skulle fejle.

Men der er heller ingen undskyldning for ikke at motionere, for mulighederne er uendelige og gør du det rigtigt kan det forlænge dit liv, og det er da meget godt ikk? Uanset om livet bliver længere eller ej, så må det under alle omstændigheder altid være godt hvis man er rask og rørig mens det står på, og der spiller motion i hvert flad en større rolle.

Så måske er det en dille der kommet for at blive? Men hvad med dig selv, motionere du og hvor meget?